default_mobilelogo

Coronamaatregelen

Lieve klanten

LockdownZoals jullie waarschijnlijk al gehoord of gelezen hebben mogen wij onze deur ook terug openen vanaf maandag 1 maart. Zoals eerder al meegegeven ga ik iedereen persoonlijk opbellen in volgorde van mijn geannuleerde agenda. Hier ga ik maandag mee starten, dus volgende week mag u van mij een telefoontje verwachten. Omdat ik geen voorkeursbehandeling geef gaat u dus mijn antwoordapparaat krijgen als u zelf belt en dit tot ik heel mijn lijst heb afgebeld. Indien er toch iets anders is spreek dan een boodschap in, tussentijds beluister ik mijn antwoordapparaat wel. Ik vind dit het eerlijkst dat diegene het eerst geannuleerd zijn ook het eerst terug gepland worden en hoop dat iedereen dit begrijpt. 
Stay save nog en tot hoors.
De coronamaatregelen in de praktijk blijven wel nog gelden.

Coronamaatregelen in de praktijk:

Covid Richtlijnen 2Na elke behandeling moet de praktijkruimte volledig gedesinfecteerd worden.
Daardoor wordt de behandeltijd voor iedereen herleid naar maximum 45 minuten!
Hierdoor zal er ook maar om het uur een volgende patiënt ingepland kunnen worden.
Probeer op tijd te komen!
Komt u te vroeg, dan ben ik genoodzaakt om je buiten te laten wachten (klanten mogen elkaar binnen niet kruisen). Komt u te laat, dan gaat dit van de beschikbare behandeltijd af.
Het dragen van een chirugish mondmasker is verplicht in de praktijk, zowel door mij als door de klant!
Handen moeten verplicht ontsmet worden bij het binnenkomen en het verlaten van de praktijk!
Gelieve alleen te komen op je afspraak, want ook begeleiders moeten buiten blijven wachten.
Koppels die beiden een afspraak hebben mogen uiteraard wel samen komen maar de persoon die moet wachten zal dit in de wachtruimte moeten doen.
Gelieve een toiletbezoek bij mij in de praktijk uit te stellen.
Er wordt ook gevraag om met gepast geld te betalen.
Bij ziekte van uzelf, ziekte van één van uw nabije gezinsleden of indien je in aanraking geweest bent met een zieke (ziekteverschijnselen zoals koorts, hoest, hoofdpijn en kortademigheid), gelieve dan uw afspraak te annuleren en mij hiervan op de hoogte te brengen.
In de loop van volgende week zouden we de protocollen krijgen, indien er nog iets speciaals is laat ik jullie dit nog weten.
Alvast bedankt voor uw begrip!